Terugdringen afboeken uren – rendement verhogen

Waarom deze workshop?

Een van de uitdagingen waar wij accountants vaak over horen is het hoge percentage afgeboekte uren. Niet altijd is duidelijk waardoor dat komt, en of het voorkomen had kunnen worden. En hoe je dit kunt oplossen, aan welke knoppen je moet draaien.

Jammer, want als je binnen de geplande tijd zou kunnen werken of de uren wel in rekening kunt brengen stijgt de winstgevendheid direct.

Dit haal je uit de workshop:

  • Inzicht in redenen waarom afboekingen plaatsvinden
  • Bewustzijn van urgentie om dit op te lossen
  • Mogelijke oplossingen (ook quick wins!) om afboekingen te voorkomen
  • Concrete acties en verbeterinitiatieven
Incompany Nu al vanaf 3 personen
Alt

Wat gaan we doen?

We kijken met de deelnemers naar hoe je het percentage afgeboekte uren kunt verlagen, aan de hand van het jaarrekeningproces en praktische tools.

Waarom lukt het nu niet? Kan dit anders? Wat zijn oplossingen om dit te verbeteren?

Lees meer over de workshopleiders

Meer informatie over onze workshop en inschrijving

Onze workshops zijn interactieve en inspirerende sessies waarin betrokkenheid van deelnemers gevraagd wordt middels brainstorming. De diverse workshops spelen praktisch in op de thema’s en uitdagingen binnen de branche.
En geven inzicht, richting en altijd een of meer antwoorden op de ‘hoe lossen we dit op’ vraag.

Naast in company bieden we deze workshop ook aan in samenwerking met en voor leden van diverse brancheorganisaties, zoals NBA. Aan het einde van de workshop neem je de opbrengst mee: een inspirerende praatplaat om in je eigen organisatie het thema actief onder de aandacht te brengen. Getekend door Flatland Agency. Geïnteresseerd?

Data workshops:

• 10 juni 2024, Putten – inschrijving via NBA
• 1 oktober 2024, Putten – inschrijving via NBA
• 19 november 2024, Putten – inschrijving via NBA

Meld je hier aan via NBAMeer informatie?

Aanbevolen door:

Wil je deze groeikansen niet laten liggen?

Past een van bovengenoemde data je niet? Neem dan contact met ons op. Regelmatig geven wij op basis van open inschrijving de gewenste workshops bij ons op kantoor of in diverse regio’s.

‘Korte quote klantreactie kan hier geplaatst worden’

Naam hier plaatsen

Andere accountants volgden ook

Inspiratiesessie Anders denken, slimmer werken: naar duurzame efficiëntie

Ontdek de onbenutte kansen in de dagelijkse manier van werken en de wijze waarop je met de klant omgaat. Krijg inzicht in praktische manieren om efficiënter te werken en klantwaarde te verhogen. Dit is jouw kans om kosten te verlagen, klanten en medewerkers tevreden te stellen en te ontdekken waar winst te behalen is.

Lees verder

Toegevoegde waarde door advies – Word de businesspartner van je klant!

Je hebt de kennis en kunde in huis voor een proactieve rol in adviesdienstverlening. Maar hoe creëer en detecteer je adviesbehoeften bij je klant? Leer je waarde toevoegen met betaalde opdrachten en word businesspartner van je klant.

Lees verder

Strategiëen voor duurzaam succes: aantrekken en behouden van toptalent

Hoe vaak overkomt het je dat een ingewerkte medewerker weggaat? En voel je je soms het opleidingsinstituut van je collega’s in de markt? Ontvang concrete handvatten voor effectief personeelsbehoud.

Lees verder