Inspiratiesessie Anders denken, slimmer werken: naar duurzame efficiëntie

Accountantskantoren leven veelal in tijden van personeelstekorten, uitgebreide takenpakketten, een erg volle klantenportefeuille en chronisch tijdtekort. Overleven in die ‘We houden alleen maar bordjes hoog’-situatie daagt nu niet direct uit om vooruit te kijken. Het werk van vandaag en morgen moet af, de klant tevredengesteld en het personeel binnengehouden. Waar het kantoor over vijf jaar staat, is nu geen onderwerp van gesprek.
Toch zijn er wel degelijk accountantskantoren die een andere keuze maken. Juist onder deze omstandigheden is het namelijk goed om eens met een kritische, frisse blik naar je organisatie te kijken. Waar liggen onbenutte kansen? Hoe doe ik meer met minder mensen? En hoe vervullen we toch, ondanks alles, een proactieve rol naar onze bestaande klanten?

Écht werkende oplossingen

Maak ook een halve dag vrij voor de inspiratiesessie Anders denken, slimmer werken. Vanuit de expertise en oprechte drive om praktische, laagdrempelige en écht werkende oplossingen binnen de accountancybranche te realiseren, zetten we ons bij OHM Advies in om werkelijk meer uit ondernemingen te halen.

Nu ook als lunchspiratie sessie

Nu tijdelijk is het ook mogelijk om deze sessie als lunchspiratie te boeken, bijvoorbeeld van 11.00 tot 14.00 uur. Om de agendadruk te verlagen, biedt OHM Advies de sessie nu ook tijdens de lunch aan.

Doelen van inspiratiesessie Anders denken, slimmer werken

Tijdens deze interactieve inspiratiesessie ontdek je de onbenutte kansen die liggen in de dagelijkse manier van werken en de wijze waarop je met de klant omgaat. Krijg inzicht in praktische manieren om efficiënter te werken en klantwaarde te verhogen. Dit is jouw kans om kosten te verlagen, klanten en medewerkers tevreden te stellen en te ontdekken waar winst te behalen is.

Aanpak en advies jaarplan

Samen met jouw team brengen we onbenutte kansen binnen je organisatie in kaart. We vertalen deze naar concrete actiepunten. Tip: momenteel zetten veel kantoren de opbrengsten van deze sessie in voor hun jaarplan van 2024. Dit is dé kans om je bewust te worden van verbetermogelijkheden en de rol die jouw medewerkers hierin kunnen spelen. Samen creëren we een duidelijke visie voor een succesvolle toekomst.

Neem vrijblijvend contact op

Wil jij ook het verbeterpotentieel binnen jouw organisatie vinden en benutten? Efficiëntie en toegevoegde waarde voor je klanten vergroten? En de opbrengsten inzetten om een effectief jaarplan voor 2024 op te stellen? Neem contact op om een afspraak te maken of voor vrijblijvend meer informatie.

Andere accountants volgden ook

Toegevoegde waarde door advies – Word de businesspartner van je klant!

Je hebt de kennis en kunde in huis voor een proactieve rol in adviesdienstverlening. Maar hoe creëer en detecteer je adviesbehoeften bij je klant? Leer je waarde toevoegen met betaalde opdrachten en word businesspartner van je klant.

Lees verder

Strategiëen voor duurzaam succes: aantrekken en behouden van toptalent

Hoe vaak overkomt het je dat een ingewerkte medewerker weggaat? En voel je je soms het opleidingsinstituut van je collega’s in de markt? Ontvang concrete handvatten voor effectief personeelsbehoud.

Lees verder

Omzetgroei door klantgericht adviseren: ontdek de succesfactoren

Is advisering nog een te beperkt aandeel in de omzet? Leer het totaalaanbod van dienstverlening doorvertalen naar klantbehoefte en creëer een onmisbare basis voor adviserend verkopen, klantenbinding en partnership op lange termijn.

Lees verder