Efficiënter werken – De jaarrekening als groeimotor

Waarom deze workshop?

Een van de uitdagingen waar wij eigenaren en managers van accountantskantoren vaak over horen is dat de efficiency te wensen overlaat. Dat sommige werkzaamheden teveel tijd kosten en dat zij denken dat dat anders kan. Maar niet weten waar het door komt, of wat ze daaraan kunnen doen.

Jammer, want als de processen efficiënter zouden verlopen kan het proces geoptimaliseerd worden en er beter op resultaat en klantwaarde worden gestuurd.
Medewerkers werken prettiger, houden tijd over en de klant is meer tevreden. Dit draagt bij aan klantenbinding en partnership op lange termijn.

Deze workshop is bedoeld voor iedere medewerker of afdeling die een rol speelt in het jaarrekeningproces en adviesdienstverlening.

Dit haal je uit de workshop:

  • Bewustwording huidige proces en ieders verantwoordelijkheid daarin
  • Inzicht in de concrete verbeterpunten en acties
  • Een gemeenschappelijk beeld over het nu en gewenste straks
  • Betere samenwerking tussen diverse afdelingen

Incompany Nu al vanaf 3 personen
Alt

Wat gaan we doen?

Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen. In het eerste dagdeel brengen we samen het huidige proces in kaart en delen we kennis over het identificeren van verbeteringen. In het tweede dagdeel identificeren we mogelijke verbeteringen.

Daarnaast ontwerpen we het toekomstige proces én ontwikkelen we een actieplan. Om stap voor stap meer klantwaarde op te bouwen.

Lees meer over de workshopleiders

Meer informatie over onze workshop en inschrijving

Onze workshops zijn interactieve en inspirerende sessies waarin betrokkenheid van deelnemers gevraagd wordt middels brainstorming. De diverse workshops spelen praktisch in op de thema’s en uitdagingen binnen de branche.
En geven inzicht, richting en altijd een of meer antwoorden op de ‘hoe lossen we dit op’ vraag.

Naast in company bieden we deze workshop ook aan in samenwerking met en voor leden van diverse brancheorganisaties, zoals NBA. Speciaal voor NBA leden is deze workshop ontwikkeld voor 1 dagdeel. Aan het einde van de workshop neem je de opbrengst mee: een inspirerende praatplaat om in je eigen organisatie het thema actief onder de aandacht te brengen. Getekend door Flatland Agency. Geïnteresseerd?

Aanbevolen door:

Wil je deze groeikansen niet laten liggen?

Wil je meer weten over de in company mogelijkheden van deze of onze andere workshops? Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

‘Korte quote klantreactie kan hier geplaatst worden’

Naam hier plaatsen

Andere accountants volgden ook

Inspiratiesessie Anders denken, slimmer werken: naar duurzame efficiëntie

Ontdek de onbenutte kansen in de dagelijkse manier van werken en de wijze waarop je met de klant omgaat. Krijg inzicht in praktische manieren om efficiënter te werken en klantwaarde te verhogen. Dit is jouw kans om kosten te verlagen, klanten en medewerkers tevreden te stellen en te ontdekken waar winst te behalen is.

Lees verder

Toegevoegde waarde door advies – Word de businesspartner van je klant!

Je hebt de kennis en kunde in huis voor een proactieve rol in adviesdienstverlening. Maar hoe creëer en detecteer je adviesbehoeften bij je klant? Leer je waarde toevoegen met betaalde opdrachten en word businesspartner van je klant.

Lees verder

Strategiëen voor duurzaam succes: aantrekken en behouden van toptalent

Hoe vaak overkomt het je dat een ingewerkte medewerker weggaat? En voel je je soms het opleidingsinstituut van je collega’s in de markt? Ontvang concrete handvatten voor effectief personeelsbehoud.

Lees verder