Terugdringen afboeken uren Workshops voor accountantskantoren

Waarom deze workshop?

Een van de uitdagingen waar wij accountants vaak over horen is het hoge percentage afgeboekte uren. Niet altijd is duidelijk waardoor dat komt, en of het voorkomen had kunnen worden. En hoe je dit kunt oplossen, aan welke knoppen je moet draaien.

Jammer, want als je binnen de geplande tijd zou kunnen werken of de uren wel in rekening kunt brengen stijgt de winstgevendheid direct.

Dit haal je uit de workshop:

  • Inzicht in redenen waarom afboekingen plaatsvinden
  • Bewustzijn van urgentie om dit op te lossen
  • Mogelijke oplossingen (ook quick wins!) om afboekingen te voorkomen
  • Concrete acties en verbeterinitiatieven
Vrijblijvend gesprek aanvragen

Wat gaan we doen?

We kijken met de deelnemers naar hoe je het percentage afgeboekte uren kunt verlagen, aan de hand van het jaarrekeningproces en praktische tools.

Waarom lukt het nu niet? Kan dit anders? Wat zijn oplossingen om dit te verbeteren?

Meer informatie over onze workshop en inschrijving

Onze workshops zijn interactieve en inspirerende sessies waarin betrokkenheid van deelnemers gevraagd wordt middels brainstorming. De diverse workshops spelen praktisch in op de thema’s en uitdagingen binnen de branche.
En geven inzicht, richting en altijd een of meer antwoorden op de ‘hoe lossen we dit op’ vraag.

Naast in company bieden we deze workshop ook aan in samenwerking met en voor leden van diverse brancheorganisaties, zoals NBA op 6 december 2022. Aan het einde van de workshop neem je de opbrengst mee: een inspirerende praatplaat om in je eigen organisatie het thema actief onder de aandacht te brengen. Getekend door Flatland Agency. Geïnteresseerd? Inschrijven voor deze workshop loopt via NBA opleidingen.

Schrijf je hier in

Wil je deze groeikansen niet laten liggen?

Schikt de datum je niet voor een van de geplande workshops, of wil je meer weten over de in company mogelijkheden? Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.