Adviesomzet verhogen Ken je dienstverlening, ken je klant

Waarom deze workshop?

Een van de uitdagingen waar wij eigenaren en managers van accountantskantoren vaak over horen is dat hun medewerkers het lastig vinden om (latente) adviesbehoeften bij hun klanten te creëren of herkennen. En dat dit komt doordat medewerkers te weinig kennis hebben van het totaal aanbod van dienstverlening dat het kantoor de klanten kan bieden.

Jammer, want als je weet wat je verkoopt, en vooral welke klantbehoeften er met deze producten en adviezen wordt ingevuld, ben je in staat om een volwaardig adviseur van je klant te zijn. En kun je pro actief inspelen op behoeften waar de klant zich vaak nog niet eens van bewust is. Dit draagt bij aan klantenbinding en partnership op lange termijn. En méér advies!

Dit haal je uit de workshop:

  • Inzicht in waarom advies nog een beperkt onderdeel van de omzet is
  • Het aanbod van producten/diensten inzichtelijk vanuit doorvertaling van kenmerken naar klantbehoefte
  • inzicht in waarom deze kennis een onmisbare basis is voor adviserend verkopen
Vrijblijvend gesprek aanvragen

Wat gaan we doen?

We kijken naar hoe je adviesdienstverlening kunt laten groeien, door technische product- en vakinhoudelijke kennis vanuit perspectief en behoefte van de klant te bezien.

Waarom lukt het nu nog niet (vaak genoeg)? kan dit anders? en hoe dan.

Meer informatie over onze workshop en inschrijving

Onze workshops zijn interactieve en inspirerende sessies waarin betrokkenheid van deelnemers gevraagd wordt middels brainstorming. De diverse workshops spelen praktisch in op de thema’s en uitdagingen binnen de branche.
En geven inzicht, richting en altijd een of meer antwoorden op de ‘hoe lossen we dit op’ vraag.

Naast in company bieden we deze workshop ook aan in samenwerking met en voor leden van diverse brancheorganisaties, zoals NBA op 13 september 2022. Aan het einde van de workshop neem je de opbrengst mee: een inspirerende praatplaat om in je eigen organisatie het thema actief onder de aandacht te brengen. Getekend door Flatland Agency. Geïnteresseerd? Inschrijven voor deze workshop loopt via NBA opleidingen.

Schrijf je hier in

Wil je deze groeikansen niet laten liggen?

Schikt de datum je niet voor een van de geplande workshops, of wil je meer weten over de in company mogelijkheden? Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.