“De jaarrekening als groeimotor”

Elk bedrijf kan tools en software kopen. Uiteindelijk zijn het toch de medewerkers die het verschil maken. Wil je dat ze zelf aan de slag gaan met veranderingen en verbeteringen? En dat ze leren omgaan met praktische tools en technieken? Dan zit je goed bij de workshops van Ohm Advies.

Deze bijzondere reeks workshops is speciaal gericht op accountantskantoren, voor wie wij een scala aan interessante kansen zien om klantwaarde te verhogen en kosten te verlagen. Onze toolkit voor accountantskantoren sluit naadloos aan op het jaarrekeningproces. Zo zie je waar in jouw bedrijfsproces winst te halen is. En hoe.

Onze unieke aanpak werkt

We combineren de verander- en realisatiekracht van OHM Advies, met de expertise Visual Design Thinking van Flatland Agency en de procesoptimalisatie en strategie-implementatie skills van Nearwater Consultancy. Een unieke aanpak die het verschil maakt en de gewenste veranderingen in de markt voor MKB accountantskantoren optimaal ondersteunt.

Om een voorbeeld te geven: mensen die bij een accountskantoor werken, zijn vaak ‘blauw’. Een kleur die past bij 1 van de 4 gedragsstijlen. Voor het eerst beschreven door advocaat-psycholoog Dr William Marston in zijn boek in 1928. ‘Blauwe’ mensen worden gezien als betrouwbaar, zorgvuldig en kritisch. Ook nemen ze weloverwogen beslissingen. Dat past precies bij het werk dat een accountskantoor vraagt. Toch is het juist voor de klantgesprekken goed om het perspectief ook vanuit de andere kleuren te zien.

Het team van OHM Advies

OHM Advies is geen gewoon adviesbureau. Maar combineert scherp inzicht met een enorme dosis daadkracht. We zijn betrokken alsof het ons eigen bedrijf is. Nemen mensen mee in verandering. En dat geeft groei, meer waarde en maakt je accountantskantoor toekomstbestendig.

Over Sandra OHM

Sandra is business inspirator en verandermanager voor ondernemers die meer uit hun bedrijf willen halen. 
Geïnspireerd door de behoefte in de markt aan praktische, laagdrempelige en écht werkende oplossingen ontwikkelde ze een veranderprogramma voor accountantskantoren

Over Tessa de Flines

Tessa is gespecialiseerd in structuur aanbrengen, procesverbetering, project- en verandermanagement.
Als enthousiaste en deskundige facilitator en trainer inspireert ze jou de status quo in twijfel te trekken en verandering te omarmen.

Over Willem Minderhoud

Willem is managing partner bij boutique consultancy Flatland, dat zich specialiseert in het ondersteunen van veranderprocessen in organisaties door middel van tekenen. Met zijn tekeningen brengt hij teams in versnelling met helderheid en creativiteit.