Kansen benutten

Herkennen van nog ongeziene mogelijkheden in organisaties. Daar begint het mee. OHM Advies is dé inspirator voor strategie en verbetermanagement. Onze scherpe blik en doordachte vraagstelling bieden jou als ondernemer onverwachte inzichten. Jarenlange ervaring met vele succesvol afgeronde strategietrajecten nemen we mee. Al menig ondernemer hebben we aangezet tot verandering: het strategisch advies en verbetermanagement van OHM Advies helpt jou om kansen te benutten.

Van strategie naar winst

Het benutten van kansen die je eerder nog niet zag, dát vormt de winst voor jou als ondernemer. Je leert de kansen te vertalen in een praktisch plan van aanpak. Aan de hand van een roadmap maak je de gekozen richting inzichtelijk. Zo weet iedereen binnen het bedrijf op welke richting jullie koersen, met als uiteindelijk doel om meer klantwaarde te realiseren. En meer inkomsten. Een strategietraject van OHM Advies is modulair opgebouwd. Zo kun jij de stappen afzonderlijk of verspreid over een langere periode afnemen. Precies zoals het bij jou past. Nieuwsgierig?

Plan nu een gratis verkennend gesprek

In beweging!

Heldere analyse en onverwachte inzichten bieden je een concrete aanzet tot verbetering. Met de OHM-aanpak doe je inspiratie op om de bestaande kansen te zien. Verrassende invalshoeken leiden tot benutten van potentieel. Dat noemen we bij OHM Advies verbetermanagement.

Een duik in jouw organisatie

Bestaande kansen in beeld brengen. Samen schetsen we een helder overzicht van de mogelijkheden voor jouw onderneming. Waar is meer uit te halen? Welk potentieel kan beter benut worden? We denken vanuit verrassende invalshoeken en stellen de vraag achter de vraag. 

Analyse

Na het in kaart brengen van de kansen, is het tijd om die te analyseren. Hóe ga je ze verzilveren? Een unieke mogelijkheid voor een ondernemer om het bedrijfsrendement te verbeteren. Echt werkende oplossingen neerzetten, vanuit de oorzaak van het probleem. Alvast een tipje van de sluier opgelicht: deze oorzaken liggen vaak op een andere plek dan gedacht. En de oplossingen dichterbij dan je denkt.

De stip op de horizon

De kansen voor de korte termijn verzilveren. Maar waar wil je naartoe met jouw bedrijf? Is de richting al bepaald? We zoomen in op de ontwikkelingen binnen het bedrijf en het beoogde doel.

Plan van aanpak

Tijd om de mouwen op te stropen. Wat voor aanpak hanteer je? Welke initiatieven voer je uit en wanneer? In een overzichtelijke roadmap staan tijdsplanning en de te realiseren acties. Je brengt mensen in beweging. Doordat jullie het zelf doen, wordt de aanpak werkelijk onderdeel van jou, je collega’s en jullie werkwijze.

Aan de slag

Het moment om de nieuwe inzichten en gesignaleerde kansen te benutten! Aan de hand van een implementatieplan met concrete acties, actiehouders en deadlines werken jullie gezamenlijk naar het gestelde doel toe. En OHM Advies? Wij zijn beschikbaar als implementatiecoach. Voor supervisie. Om tips & tricks te delen, en de templates die nodig zijn om jouw kansen te verzilveren. En te inspireren wanneer dat nodig is. Maar in principe doe jij het zelf. En werkt dat nog even niet zoals je het voor ogen had? Dan biedt OHM Advies flexibele vakspecialisten, zorgvuldig geselecteerd uit het eigen netwerk.

Zo bereik je uiteindelijk groei, toegevoegde waarde en winst voor een toekomstbestendig bedrijf.  

Benut kansen, kom in beweging

OHM Advies is dé inspirator voor strategie en verbetermanagement. Onze scherpe blik en doordachte vraagstelling bieden jou als ondernemer onverwachte inzichten. Jarenlange ervaring met vele succesvol afgeronde strategietrajecten nemen we mee. Het benutten van kansen die je eerder nog niet zag, dát vormt de winst voor jou als ondernemer. Maak kennis en bel ons voor een inspirerend vrijblijvend gesprek.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Verhalen van klanten

Sandra Ohm inspireert met haar enthousiasme voor strategie

Praktijk Extralent in Ede is een zorginstelling voor jeugdigen en volwassenen, gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. De expertise van de instelling strekt zich uit van diagnostiek tot opvoedondersteuning, therapie en trainingen. Mede-eigenaresse Arrianne van de Pol vertelt over de samenwerking met OHM Advies.

Read More

Arrianne van de Pol, Praktijk Extralent
Meer klantverhalen