Haal meer uit je accountantskantoor

Wil je klanten meer bieden dan de jaarrekening?
Of meer declarabele uren schrijven?

Ondernemers staan te springen om strategisch advies, een accountant die proactief meedenkt. Dat vraagt om een andere manier van denken binnen je organisatie. OHM Advies helpt je. Stap voor stap.

Ik wil een vrijblijvend gesprekBekijk de workshops

5 groeikansen voor accountantskantoren

Wil je als eigenaar of manager van een accountantskantoor werken aan de toekomst van accounting? Dit zijn je groeikansen met onze aanpak:

  • Nieuwe kansen benutten
  • Klantwaarde verhogen
  • Efficiency vergroten
  • Kosten verlagen
  • Uren afboeken minimaliseren

Optimaliseer sales,boek minder uren af

Flexibele expertise

Een flexibele schil is prettig als je stappen wilt maken. Een dag per week een aanjager voor je verandertraject? Of juist marketing/communicatie of projectondersteuning? In ons team hebben we ervaren specialisten.

Ik wil een vrijblijvend gesprek

Coaching

Wij werken samen met de beste coaches en leiderschap ontwikkelaars voor directie, MT en managers. Daarnaast coachen we ook in de dagelijkse praktijk. Niet vakinhoudelijk, maar vooral op het verhogen van de klantwaarde door resultaatgerichte sturing.

Ik wil een vrijblijvend gesprek

Praktische workshops

Wil je minder uren afboeken? Of de diensten voor je klanten uitbreiden? Speciaal voor accountants ontwikkelden we unieke workshops. Succes verzekerd. Ook regelmatig te vinden in het opleidingsaanbod van o.a. NBA of op diverse events van Brancheverenigingen.

Bekijk de workshops

Gratis quickscan

In 2 uur denkt OHM Advies mee met je accountskantoor. En krijg je gerichte adviezen voor kansen én verbeterpotentieel. Een goed begin om aan de toekomst te werken.

Ik wil een vrijblijvend gesprek

Met de jaarrekening als basis

We hebben de belangrijkste processen voor accountancy in kaart gebracht. Ook het proces van de jaarrekening. Voor dit proces weten we nu precies aan welke raderen je kunt draaien. Zodat je er direct meer klantwaarde uithaalt en minder uren hoeft af te boeken. Je maakt je keuzes en implementeert.

Hoe? Nou, stap voor stap. Wij begeleiden je daarbij. En als je dat graag wilt, bieden we je ook de ondersteuning van onze flexibele experts. Zo maak je snel meters en blijf je de concurrentie voor.

Jij biedt de ondernemer Precies wat hij nodig heeft

Klaar voor de klant van de toekomst

Je weet waar je naartoe wilt.Wij weten hoe.

Veranderingen zien er op papier vaak goed uit. In de praktijk blijkt het toch lastig te zijn. Daarom is onze hulp praktisch en doelgericht. Wij kennen je branche door en door en begrijpen je vragen. Ook krijg je de support die je nodig hebt.
Probeer het eens uit

Wij zijn concreet en to-the-point. Voeren open en energieke gesprekken en denken samen met je vooruit. Waar loop je tegenaan en hoe los je dat op?
Probeer het uit in een vrijblijvend verkenningsgesprek.

Ik wil een vrijblijvend gesprek

OHM houdt wel van eenbeetje weerstand

Sandra Ohm is de drijvende kracht achter OHM advies. Ze doorziet snel waarom een bedrijf niet loopt zoals gewenst. Heeft ruim 25 jaar ervaring als ondernemer en was bij MKB en Corporate bedrijven verantwoordelijk voor o.a. change, strategie, implementatie en commercie.

Met haar oplossingsgerichte en aanstekelijk enthousiaste werkwijze weet ze keer op keer mensen mee te nemen in verandering. En weerstand te overwinnen.

Van nature verbindt ze alle soorten mensen en afdelingen. Zij maakt het verschil door haar resultaatgerichte en pragmatische aanpak. Kansen zien en waarmaken.

‘Bij OHM zijn we niet bang voor weerstand, maar weten dat er juist veel goeds uit voortkomt als je de stroom goed geleidt.’

Contact opnemen?

Wil jij stappen maken met je bedrijf? Welke grote of kleine ambities je als ondernemer hebt, wij denken graag met je mee en helpen je verder.

Bedrijfsgegevens

Petronella Moenslaan 21
3818 WM Amersfoort
BTW: NL001603260B65
KvK 73097616

Neem contact op