Veranderingen die komende jaren het verschil maken

Margreet Hellemons, GO! Kinderopvang

GO! Kinderopvang

Sandra hielp ons scherper te sturen op onze ambities en nam de organisatie daarin mee. Ook in de Corona periode, waardoor we allemaal werden overvallen, motiveert ze de organisatie vanuit onze kracht te blijven werken. Ze is een energieke en betrokken sparringpartner.

Visie, roadmap, planning: ze tekent het voor je uit

Bij Sandra kun je visie en een gerichte aanpak, maar geen dikke plannen verwachten. Dat is waarom ik graag met haar samenwerk. In korte tijd weet ze met de juiste mensen om tafel de gewenste richting te schetsen. Letterlijk: ze leverde in samenwerking met een door haar zorgvuldig geselecteerde business partner, Flatland Agency, een overzichtelijke praatplaat die houvast biedt om de ingeslagen weg te blijven volgen. Een heldere getekende roadmap om daar te komen: met duidelijke doelen en planning.

Doorpakken en de organisatie daarin meenemen

Zien hoe je kunt verbeteren is een. Doorpakken en de organisatie daarin meenemen is twee. Wij vinden betrokkenheid en verbinding binnen onze organisatie belangrijk en gaan daar ver in. Sandra weet mensen vanuit MT, stafafdelingen en locaties mee te nemen in de gewenste transitie en betrekt hen daar op inspirerende wijze bij.

Professionals uit de OHM Can Do Community

OHM Advies heeft een team van zelfstandige en ervaren professionals om zich heen, die makkelijk invliegen en je flexibele ondersteuning kunnen bieden. Bijvoorbeeld op het gebied van marketing communicatie en projectmanagement. Een dag of twee dagen per week, dat kan. Dat geeft precies op het juiste moment mankracht om veranderingen te realiseren en klussen geklaard te krijgen.

Veranderingen die veel gaan opleveren

Met Sandra hebben we veranderingen ingezet die ons de komende jaren veel gaan opleveren. Zoals een sterkere identiteit, vraaggestuurd werken, betrokkenheid door de hele organisatie en sturen op scherp geformuleerde doelen.

Margreet Hellemons

Directeur GO! Kinderopvang uit Flevoland (Lelystad, Almere, Zeewolde)