Sandra zag groeikansen in onze sales

Dennis Wetjens, Eurofins

Eurofins

Wij kwamen in contact met Sandra Ohm* vanuit de behoefte onze marketing- en salesstrategie te herzien. Zij stelde direct relevante vragen en zag belangrijke kansen. Met onze 12 locaties in Nederland bieden we de klant nu een completer pakket aan en is onze sales gestegen.

Inspirerende sparringpartner

Het is prettig om met Sandra als mens samen te werken. Ze is open, toegankelijk, en stelt de juiste vragen. Ze denkt mee in de volle breedte van het bedrijf en maakt het direct concreet. Ze legt snel de vinger op de zere plek met betrekking tot commercie en marketing en maakt iets los in de organisatie. Hierdoor kom je als bedrijf in beweging.

Neemt mensen mee in verandering

Sandra bezocht diverse laboratoria en maakte inzichtelijk hoe we meer konden halen uit cross- en upsell. Nam ons mee in de manier waarop wij onze klantgesprekken voerden. En bedacht een handige werkmethode om cross- en upsell te verankeren in het gedrag van de salesorganisatie. Tijdens een ‘salesdag’ nam ze betrokkenen mee in de nieuwe denkwijze. Belangrijk, zeker in een bedrijf met zoveel verschillende locaties.

Dennis Wetjens

Managing Director bij Eurofins Food & Feed Testing Netherlands

Benut kansen, kom in beweging

OHM Advies is dé inspirator voor strategie en verbetermanagement. Onze scherpe blik en doordachte vraagstelling bieden jou als ondernemer onverwachte inzichten. Jarenlange ervaring met vele succesvol afgeronde strategietrajecten nemen we mee. Het benutten van kansen die je eerder nog niet zag, dát vormt de winst voor jou als ondernemer. Maak kennis en bel ons voor een inspirerend vrijblijvend gesprek.

Vrijblijvend gesprek aanvragen