Sandra Ohm inspireert met haar enthousiasme voor strategie

Arrianne van de Pol, Praktijk Extralent

Praktijk Extralent

Praktijk Extralent in Ede is een zorginstelling voor jeugdigen en volwassenen, gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. De expertise van de instelling strekt zich uit van diagnostiek tot opvoedondersteuning, therapie en trainingen. Mede-eigenaresse Arrianne van de Pol vertelt over de samenwerking met OHM Advies.

De zorginstelling heeft de hulp van OHM Advies ingeroepen voor een strategieherijking.

“Samen met Sandra Ohm hebben we een langetermijnvisie opgesteld. Het is echt de stip op de horizon die we nodig hadden. Sandra heeft ook haar strategisch inzicht ingezet om ons verder te helpen met het vernieuwen van ons HR-beleid. Zo konden we op dit onderdeel flinke stappen zetten.”

Coaching en strategisch advies

Onderdeel van het strategisch advies waren ook coaching van teamleden en directie en ontwikkeling van het MT.

“Ik heb het als erg positief ervaren dat Sandra met haar aanstekelijke enthousiasme bij ons op kantoor was! Zo heeft ze zich goed kunnen inleven in onze werkwijze. Medewerkers ontvingen concrete adviezen om efficiënter te kunnen werken. En ook voor ons als compagnons had ze handvatten rondom communicatie en tijdsbesteding in haar advies opgenomen. Sandra is prettig in de omgang en heeft de juiste combinatie tussen zakelijk en sociaal. Ze inspireert mensen.”

Strategisch plan omgezet naar visueel ontwerp

Het strategisch plan dat is ontwikkeld, is omgezet naar een visueel ontwerp.

“Strategie in één oogopslag. Dat werkt ontzettend fijn! De praatplaat is een goede manier om de medewerkers mee te nemen. Waar staan we, waar willen we naartoe? En dit visuele ontwerp is ook mooi materiaal om ons bedrijf te presenteren naar buiten.”

Proactief als Sandra is, denkt ze mee alsof het haar eigen onderneming betreft.

“Op initiatief van Sandra zijn we gestart met branding van de website. Ook daarmee zijn we erg blij. Onze volgende stap wordt het realiseren van een nieuwe, frisse website.”