In enkele creatieve sessies de strategie aangescherpt

Marinus Koemans en Robert Kuiper, Vermogensarchitecten

Vermogensarchitecten

‘Marinus Koemans en ik zijn de founders van Vermogensarchitecten. Wij kennen Sandra vanuit projecten bij onze vorige werkgever (Schretlen & Co/Rabobank). Vanwege die goede ervaringen hebben we contact met haar gezocht. Ook al was dat jaren geleden, de klik was er meteen weer. Sandra hielp onze doelstellingen en strategie scherp te krijgen. We hadden veel plannen, wellicht zelfs te veel.’

Vraag achter de vraag

We hielden enkele creatieve sessies met haar. Door de juiste vragen te stellen wist zij onze doelstellingen en strategie scherp te krijgen. Doorvragen op de juiste onderwerpen is een belangrijke toegevoegde waarde van haar. Ze stelt dieptevragen en samen met de antwoorden gingen we weer een level dieper.

Koffie, koeken en veel energie

Haar kracht: denken én doen. Dus met koffie en koeken op tafel aan de slag. En tegelijkertijd ook gewoon doen in de andere betekenis (normaal doen). Zoals ze zelf zo mooi zegt: ik ben maar dat meissie uit Amsterdam. Alhoewel gewoon…die energie van haar is niet zo gewoon!

Ze begrijpt ondernemers

Het is duidelijk te merken dat ze zelf ondernemer is, uit een ondernemend gezin komt en ook alle ervaring op dat vlak heeft. En dus deelt ze praktische tips uit haar eigen ervaringen. En duidelijk te merken dat ze veel ervaring heeft met deze “bloedgroep”.

Open en energieke aanpak

Ze is authentiek, Amsterdams ad rem en buitengewoon energiek. Daardoor waren de sessies leuk, leerzaam en ook “vermoeiend” (in de goede zin). Er kwam tijdens de sessies zo veel aan de orde dat het ’s avonds en de volgende dag nog na werkte. Wij hebben hier precies uitgehaald wat we nodig hadden en om verder door te kunnen. Voor nadere info over het uiteindelijke resultaat zie: vermogensarchitecten.nl