Het verkenningsgesprek was direct waardevol

Willem Minderhoud, Flatland Agency

Flatland

Afgelopen 7 jaar groeide ons bedrijf Flatland uit tot een bureau met ruim 20 medewerkers. Die groei vraagt steeds meer om veranderende ambities en verdere professionalisering. Wij vroegen Sandra met ons mee te denken omdat wij haar al kenden uit ons netwerk en zij bovendien veel ervaring heeft in de creatieve sector.

Frisse en scherpe blik in het gratis verkenningsgesprek

Ik kreeg veel energie van ons verkenningsgesprek, van zo’n 2 uur. Ze snapt onze obstakels en uitdagingen en waarom dat voor ons in de dagelijkse praktijk lastig is om door te voeren. In een snel groeiend bedrijf gebeurt veel, klanten vragen aandacht, de interne organisatie vraagt om aandacht. We werken keihard, maar halen er niet voldoende uit. Wij hebben meer focus nodig, meer rust in de tent en ruimte om te ontwikkelen naar een volgend niveau.

Verhogen van de klantwaarde

Sandra wees ons bijvoorbeeld op hoe we onze klantwaarde kunnen verhogen en onze salesfunnels versterken. Door met de hele organisatie anders te denken en anders te doen. Om nog sterker te kiezen voor samenwerking met de klant op de langere termijn, voor wie we van kwalitatieve waarde zijn. Sandra brengt binnenkort onder meer de quick wins in kaart en met elkaar scherpen we onze strategie aan. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit ons bedrijf een belangrijke stap verder gaat brengen.

Willem Minderhoud

Partner Flatland Agency, Rotterdam

Benut kansen, kom in beweging

OHM Advies is dé inspirator voor strategie en verbetermanagement. Onze scherpe blik en doordachte vraagstelling bieden jou als ondernemer onverwachte inzichten. Jarenlange ervaring met vele succesvol afgeronde strategietrajecten nemen we mee. Het benutten van kansen die je eerder nog niet zag, dát vormt de winst voor jou als ondernemer. Maak kennis en bel ons voor een inspirerend vrijblijvend gesprek.

Vrijblijvend gesprek aanvragen