Grondige aanpak, concrete opbrengst

Patrycja Kopa, Administratiekantoor Kopa uit Gouda.

Tijdens de OHM Advies-workshop op Exact Live, in mei 2023 in Ahoy, konden de deelnemers meedoen aan een verloting, die Sandra Ohm speciaal voor het finance-event in het leven heeft geroepen. De prijs? Een sessie waarin de winnaars samen met Sandra verbeterpunten binnen hun eigen onderneming in kaart konden brengen. Er was veel animo voor de verloting, want wie wil er níet concrete adviezen ontvangen om het bedrijfssucces te vergroten?

Winnares Patrycja Kopa van administratiekantoor Kopa in Gouda vertelt over de sessie bij Sandra.

“Wij zijn heel tevreden! Er kwam een groot aantal onderwerpen aan bod en we hebben veel geleerd. De sessie voldeed precies aan de verwachtingen, die we hadden naar aanleiding van de workshop van Sandra op het event in Rotterdam. Inhoudelijk goede informatie, fijn dat Sandra diep op zaken ingaat.”

Het belang van efficiënt plannen

“Nieuwe inzichten voor de toekomst van ons bedrijf hebben we zeker opgedaan. Zo is het goed om te beseffen dat onze passie voor het vak een belangrijke drijfveer voor succes is. Tegelijkertijd realiseren wij ons nu dat tijd kostbaar is en dat wij de tijd die we aan bepaalde taken besteden beter moeten inplannen. Een efficiënte planning zorgt ervoor dat we de juiste hoeveelheid tijd aan elke klant kunnen besteden, zonder dat het ten koste gaat van andere klanten of taken.” Meteen bij een intakegesprek levert een goede planning al voordeel op, voor beide partijen. “Het is essentieel om duidelijke afspraken te maken met klanten, zodat voor de betrokkenen duidelijk is wat we aan elkaar hebben en welk prijskaartje daaraan hangt. Zo weerspiegelen we de waarde van onze diensten nauwkeurig.”

Succesvol in de praktijk

Of de nieuwe inzichten al tot uiting komen in de dagelijkse praktijk? “Zeker! We passen de kennis al gericht toe om aan een succesvolle toekomst te werken. Daarnaast hebben wij nog meer doelen voor ons bedrijf gesteld aan de hand van de behandelde informatie tijdens de sessie met Sandra. We merken dat we nog wel meer aandacht aan bepaalde onderwerpen willen besteden, waarbij het wellicht nuttig zal zijn om in het nieuwe jaar nog een dag met Sandra te plannen.”

Grondige aanpak

Al met al heeft de sessie Patrycja Kopa veel opgeleverd. “We waardeerden de grondige aanpak van alle uitdagingen uit onze dagelijkse gang van zaken. Over de interactie en de concrete opbrengst van de sessie zijn we erg tevreden. Een aanrader dus en voor herhaling vatbaar!”