Energieke workshop werkt aanstekelijk

Wichard Hendriks, Eigenaar en Formulemanager van Finovion

Finovion

Financieel adviesbureau Finovion zet zich in voor het verbeteren van complete bedrijfsvoering voor haar klanten. Als landelijk werkend bureau met een persoonlijke aanpak gelooft Finovion in duurzame relaties als voorwaarde voor succes. Finovion heeft specialisten op het gebied van accountancy en bedrijfsadvies in dienst en biedt continu inzicht in de cijfers en optimaal benutten van belastingvoordeel.

OHM Advies verzorgde voor Finovion een interactieve inspiratieworkshop rond het thema efficiënter werken. Sandra Ohm nam de franchisenemers op inspirerende wijze mee in de onbenutte kansen in het administratieve proces van de samenstelpraktijk. In de interactieve workshop vormden bewustwording van het huidige proces en de verdeling van verantwoordelijkheden een uitgangspositie. De heldere inzichten die hieruit voortkwamen, wist Sandra vervolgens met de aanwezigen om te zetten in concrete verbeterpunten om direct toe te passen in de praktijk.

“De energieke workshop van Sandra werkt aanstekelijk. De opzet van de workshop zorgt ervoor dat er veel over efficiëntie van vraagstukken geklankbord werd. Een aantal Finovion leden heeft tips gekregen, die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Sandra is zeker een aanrader“, aldus Wichard Hendriks, eigenaar en formulemanager van Finovion.

Waarom de workshop Efficiënter werken?

Een veelgehoorde uitdaging is dat de efficiency binnen bedrijven te wensen overlaat. Eigenaren en managers van onder meer accountantskantoren stellen vast dat bepaalde werkzaamheden te veel tijd in beslag nemen, maar het lukt niet goed om dit te veranderen. Bij OHM Advies weten we dat dit anders kan, daarom ontwikkelden we de workshop Efficiënter werken: Efficiënte werkprocessen, een geoliede samenwerking tussen afdelingen en gezamenlijke doelstellingen dragen bij aan resultaten en klantwaarde. Ook hebben medewerkers meer werkplezier, houden ze tijd over en de klant is meer tevreden. Dit draagt bij aan klantenbinding en partnership op lange termijn. Meer weten? Lees de informatie over de workshop Efficiënter werken.