Efficiëntere processen, betere communicatie dankzij OHM Advies

Arjan Baar, directeur / eigenaar

Administratie- en advieskantoor Ygrec heeft in de afgelopen 8 jaar een indrukwekkende groei doorgemaakt. Wat begon als een klein kantoor met slechts 4 medewerkers is uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met 13 teamleden. Eigenaar Arjan Baar vond het tijd voor een herijking van de strategie, een nieuwe structuur en beweging in de organisatie. Voor advisering daarover schakelde hij Sandra Ohm in.

Mijn oud-collega Michelle woonde een sessie bij die Sandra verzorgde op Exact Live. Michelle was enorm enthousiast en tipte mij. Na een telefoongesprek met Sandra, waarin het meteen klikte, besloot ik haar hulp in te schakelen.

Sandra startte met een strategiesessie met Arjan om de toekomstvisie van het bedrijf uit te werken en de workshop Efficiënter werken, waarin ze het team begeleidde.

Sandra is maandelijks 1,5 dag bij ons op kantoor en werkt op zowel strategisch als praktisch niveau. Ze helpt ons met dagelijkse uitdagingen, zoals het reduceren van mailverkeer en het organiseren van effectieve dagstarts. Daarnaast biedt ze 1-op-1 sessies aan medewerkers om quick wins te realiseren en structurele verbeteringen door te voeren, legt Arjan uit.

Structuur en focus

De impact van Sandra’s werkwijze is duidelijk zichtbaar op het kantoor. “Sandra’s aanpak is hands-on en heeft ons geholpen om meer structuur aan te brengen in onze manier van werken. Dit heeft geleid tot efficiëntere processen, betere communicatie en het maken van bewuste keuzes, zowel intern als met klanten. Haar coaching heeft ons geholpen om als team beter samen te werken en meer gefocust te zijn op onze doelen.”

Wervelwind

Arjan waardeert Sandra’s intensieve en eerlijke werkwijze enorm. “Sandra is als een wervelwind van kennis en energie, precies wat wij nodig hadden om beweging in onze organisatie te realiseren. Ze durft de vragen te stellen die ertoe doen. Haar visie en ervaring zijn van grote waarde. Ze begrijpt de uitdagingen waar ondernemers mee te maken hebben en weet hoe je een team aanstuurt en begeleidt. Sandra’s energie werkt aanstekelijk; ze daagt ons uit om onszelf te blijven verbeteren.”