Deze workshop is van grote meerwaarde

Tom Verachtert, fiscaal accountant ITAA van A&T Boekhouding en Fiscaliteit in Beerse (België)

Reactie accountant: ‘Workshop van grote meerwaarde’

“Van alle sessies is jouw interactieve inspiratieworkshop mij het meest bijgebleven. Het was zó persoonlijk en je bent gepassioneerd. Je hebt ons echt iets gegeven, ik heb ervan geleerd. Dat was van grote meerwaarde.”

Dat zegt Tom Verachtert, fiscaal accountant ITAA van A&T Boekhouding en Fiscaliteit in Beerse (België).

De accountant nam deel aan een inspiratiesessie met als thema Efficiënter werken. Deze interactieve sessie van OHM Advies vond plaats tijdens de Xerius inspiratietour voor Belgische accountants in Nederland. Tom keerde huiswaarts met nieuwe inzichten en een mooie quick win:

“Korter op de bal sturen, implementeren dagstarts.”

Een kleine maand na de sessie belde ik Tom om te horen wat hij met zijn voorgenomen quick win had gedaan.

Inzichten workshop

Goed om te horen dat echt de juiste snaar was geraakt. Daags na de sessie verdiepte de accountant zich in het fenomeen dagstart en implementeerde dat direct in zijn organisatie. “Een kwartier per dag met je team zorgt voor inzicht in voortgang, tijdig en kort op de bal kunnen bijsturen. En last but not least, in het team staan mensen voor elkaar op, om te helpen”, aldus Tom.

Handreikingen voor efficiency accountant

“Nu nog aan de slag met mijn eigen tijdsbesteding. Want ik help graag anderen en sta altijd klaar. Dat gaat ten koste van mijn eigen efficiency en daardoor kost mijn werk me meer tijd of moet ik het doen op momenten dat ik eigenlijk met iets anders aan de slag had gewild.” In oktober spreek ik Tom weer. Ik wens hem toe dat hij de handreikingen die ik vandaag deed, ook ter harte neemt en gaat toepassen. Dat gaat hem zeker helpen!

uncode-placeholder