Dé partner voor organisaties die willen groeien of veranderen

Esther van Hunnik, Uniek in Eigenheid

Uniek in
Eigenheid

“Uniek in Eigenheid maakte versnelde groei door en daarbij wilden we onze marketing verder professionaliseren. Iemand uit mijn netwerk beveelde Sandra van OHM Advies aan. De klik was er meteen bij het intakegesprek: ze begreep mijn issues als eigenaar-ondernemer in deze groeifase direct.”

Sparringpartner in tijden van verandering

In tijden van verandering of groei is Sandra een geweldige sparringpartner voor ondernemers en managers. Verfrissend, energiek, inspirerend. Een doorpakker, ook. Ze doorziet wat er in de operatie nodig is. In ons geval professionalisering van online en offline marketingmiddelen.

Verbeterde uitstraling via flexibele Can Do Community

Vanuit de OHM Can Do Community, haar netwerk, had ze in mum van tijd een team van drie professionals (content, design en webbouwer) bij elkaar die met ons o.a. de kernwaarden en marketinguitgangspunten formuleerden. En vanuit daar de huisstijl in woord en beeld. Professionals die zowel marketing als website expertise meebrachten. Mensen met wie ik prettig samenwerk. En die zichtbaar kwaliteit leveren.

Snel resultaat

Ons bedrijf staat in korte tijd sterker op de kaart. Een compleet vernieuwde huisstijl, tone-of-voice, gemoderniseerde website, social media en offline middelen. En de support om deze te blijven onderhouden en vernieuwen, in de doorlopende ondersteuning.

Inspirator met oprechte interesse

Ik gun iedere ondernemer die even vastzit of verandering wil realiseren Sandra. Ze geeft je alle energie en de visie om volop door te gaan. Ze is oprecht geïnteresseerd en verplaatst zich in jou als ondernemer en in je klanten.
Ze is een zakenvrouw en mensen-mens tegelijk en neemt daarbij een bak aan ervaring uit het bedrijfsleven mee. Dat maakt haar een zeer waardevolle partner voor ondernemers en organisaties.

Esther van Hunnik

Eigenaar Uniek in Eigenheid

uncode-placeholder