‘Deze workshop is van grote meerwaarde’

“Van alle sessies is jouw interactieve inspiratieworkshop mij het meest bijgebleven. Het was zó persoonlijk en je bent gepassioneerd. Je hebt ons echt iets gegeven, ik heb ervan geleerd. Dat was van grote meerwaarde.”

Tom Verachtert, fiscaal accountant ITAA van A&T Boekhouding en Fiscaliteit in Beerse (België)

Read More

Sandra Ohm inspireert van nature met workshops en advies

Onderscheidende, interactieve workshop, maatwerk voor proactief advies. Directeur van Hendriksen Accountants en Adviseurs over een workshop van Sandra Ohm.

Chris Rikhof, Hendriksen Accountants en Adviseurs

Read More

Sandra heeft de materie in de vingers

"Tijdens de workshop Terugdringen afboeken uren zijn mijn ogen geopend. Ik heb toen onze uren geanalyseerd en schrok van het grote aantal uren dat we afboeken. We hebben maatregelen genomen en werken direct veel efficiënter. Een quick win uit deze workshop."

Reinoud de Boer, accountant en partner bij DCHTBJ!

Read More

Frisse kijk op accountantskantoor

AT&C accountants & belastingadviseurs in Tiel staat voor commitment en intensieve samenwerking. Het merendeel van de medewerkers is AA, RA of fiscalist. Hoge kwaliteit en korte doorlooptijden zijn dan ook kenmerkend voor het accountantskantoor.

Johan Bouwman, AT&C

Read More

Sandra Ohm inspireert met haar enthousiasme voor strategie

Praktijk Extralent in Ede is een zorginstelling voor jeugdigen en volwassenen, gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. De expertise van de instelling strekt zich uit van diagnostiek tot opvoedondersteuning, therapie en trainingen. Mede-eigenaresse Arrianne van de Pol vertelt over de samenwerking met OHM Advies.

Arrianne van de Pol, Praktijk Extralent

Read More

Sandra’s kracht is om tot de kern van het probleem te komen

De Kok accountants en adviseurs, een accountantskantoor met vestigingen in Almelo, Denekamp en Enschede, is gespecialiseerd in financiële, personele en fiscale vraagstukken. Drs. Nanda Weustink-van der Velde is controleleider bij De Kok en volgde OHM Advies’ workshop Terugdringen afboeken uren in twee verschillende settings.

Drs. Nanda Weustink-van der Velde, De Kok

Read More

Dankzij de workshops staan alle neuzen nu dezelfde kant op

‘Vorig jaar hebben we twee Nederlandse bedrijven overgenomen. Ze opereren in dezelfde branche, vanuit andere locaties en met een eigen DNA. Ik stond voor de uitdaging om de twee bedrijven samen te voegen. Met deze hulpvraag klopte ik bij Sandra aan’.

René de Jong, ZetaDisplay

Read More

Het verkenningsgesprek was direct waardevol

Afgelopen 7 jaar groeide ons bedrijf Flatland uit tot een bureau met ruim 20 medewerkers. Die groei vraagt steeds meer om veranderende ambities en verdere professionalisering. Wij vroegen Sandra met ons mee te denken omdat wij haar al kenden uit ons netwerk en zij bovendien veel ervaring heeft in de creatieve sector.

Willem Minderhoud, Flatland Agency

Read More

Veranderingen die komende jaren het verschil maken

‘Sandra hielp ons scherper te sturen op onze ambities en nam de organisatie daarin mee. Ook in de Corona periode, waardoor we allemaal werden overvallen, motiveert ze de organisatie vanuit onze kracht te blijven werken. Ze is een energieke en betrokken sparringpartner’.

Margreet Hellemons, GO! Kinderopvang

Read More

Wij bleven hangen in strategische sessies en de dagelijkse praktijk. Sandra Ohm zorgde voor werkelijke verandering

Onze strategie bleef steken. Wij vroegen Sandra, van Ohm Advies een analyse te maken van waar ons bedrijf stond. In een oriënterend gesprek maakte ze direct een open, energieke en slagvaardige indruk.

Ad Jonker, JonkerFieret Adviseurs en Accountants

Read More

Sandra zag groeikansen in onze sales

Wij kwamen in contact met Sandra Ohm* vanuit de behoefte onze marketing- en salesstrategie te herzien. Zij stelde direct relevante vragen en zag belangrijke kansen. Met onze 12 locaties in Nederland bieden we de klant nu een completer pakket aan en is onze sales gestegen.

Dennis Wetjens, Eurofins

Read More

In enkele creatieve sessies de strategie aangescherpt

‘Marinus Koemans en ik zijn de founders van Vermogensarchitecten. Wij kennen Sandra vanuit projecten bij onze vorige werkgever (Schretlen & Co/Rabobank). Vanwege die goede ervaringen hebben we contact met haar gezocht. Ook al was dat jaren geleden, de klik was er meteen weer. Sandra hielp onze doelstellingen en strategie scherp te krijgen. We hadden veel plannen, wellicht zelfs te veel.’

Marinus Koemans en Robert Kuiper, Vermogensarchitecten

Read More

Energieke workshop werkt aanstekelijk

Financieel adviesbureau Finovion zet zich in voor het verbeteren van complete bedrijfsvoering voor haar klanten. Als landelijk werkend bureau met een persoonlijke aanpak gelooft Finovion in duurzame relaties als voorwaarde voor succes. Finovion heeft specialisten op het gebied van accountancy en bedrijfsadvies in dienst en biedt continu inzicht in de cijfers en optimaal benutten van belastingvoordeel.

Wichard Hendriks, Eigenaar en Formulemanager van Finovion

Read More

Dé partner voor organisaties die willen groeien of veranderen

‘Uniek in Eigenheid maakte versnelde groei door en daarbij wilden we onze marketing verder professionaliseren. Iemand uit mijn netwerk beveelde Sandra van OHM Advies aan. De klik was er meteen bij het intakegesprek: ze begreep mijn issues als eigenaar-ondernemer in deze groeifase direct.’

Esther van Hunnik, Uniek in Eigenheid

Read More

Een boost en inspiratie voor je sales

We wilden graag het denken in salesfunnels introduceren bij onze professionals. Met een flinke dosis energie en pragmatiek heeft Sandra hen aangespoord om goed na te denken via welke klanten hun budget haalbaar is. Daarna kon mijn salesteam doelmatig aan de slag.

Linda Schulte, Eurofins

Read More

Workshops

voor accountantskantoren

Klik hier en schrijf je in voor een van de workshops!