Maak kennis met de experts van OHM Advies. Specialisten in hun vakgebied, die met hun energie en drive een scala aan groeikansen voor accountants zien. Zij verzorgen de serie workshops voor accountantskantoren, die dankzij het interactieve karakter direct inzicht en concrete oplossingen op maat bieden.

Workshopleiders

Alt

Over Sandra Ohm

Sandra is business inspirator en verandermanager voor ondernemers die meer uit hun bedrijf willen halen. Geïnspireerd door de behoefte in de markt aan praktische, laagdrempelige en écht werkende oplossingen, ontwikkelde ze een veranderprogramma voor accountantskantoren. Sandra daagt je voortdurend uit om de ‘vraag achter de vraag’ te zien en te beantwoorden. De uitdaging bij de oorzaak aanpakken en de symptomen links laten liggen. Écht werkende oplossingen dus!

Over Jeannette de Bree Wondergem

Jeannette is gespecialiseerd in de gedragscomponent van veranderingen. Op organische wijze brengt ze belangrijke veranderingen duurzaam tot stand. En altijd vanuit een scherpe kijk op business en commerciële kansen! Jeannette richt zich bij OHM op strategie- en organisatieontwikkeling, met speciale aandacht voor leiderschapsontwikkeling en teamcoaching.

Over Tessa de Flines

Tessa is gespecialiseerd in structuur aanbrengen, procesverbetering, project- en verandermanagement.
Als enthousiaste en deskundige facilitator en trainer inspireert ze jou de status quo in twijfel te trekken en verandering te omarmen. Tessa richt zich bij OHM op de workshops die te maken hebben met procesoptimalisatie en efficiënter werken.

Over Willem Minderhoud

Willem is managing partner bij boutique consultancy Flatland, dat zich specialiseert in het ondersteunen van veranderprocessen in organisaties door middel van tekenen. Met zijn tekeningen brengt hij teams in versnelling met helderheid en creativiteit. Speciaal voor OHM Advies dacht hij mee en visualiseerde hij de aanpak en templates voor accountantskantoren. Hij is bij OHM dé exclusieve partner voor creatieve strategie- en activatie sessies.

Verhalen van klanten

Frisse kijk op accountantskantoor

AT&C accountants & belastingadviseurs in Tiel staat voor commitment en intensieve samenwerking. Het merendeel van de medewerkers is AA, RA of fiscalist. Hoge kwaliteit en korte doorlooptijden zijn dan ook kenmerkend voor het accountantskantoor.

Read More

Johan Bouwman, AT&C
Meer klantverhalen

Workshops

voor accountantskantoren

Klik hier en schrijf je in voor een van de workshops!