OHM Can Do Community

In onze naam staat niet voor niets ‘Can Do’. Wij maken het verschil. Door te denken en slimme oplossingen aan te dragen. Maar vooral door te doen en het zo voor je te realiseren. We maken waar.

Daar horen flexibele vakspecialisten bij. Zorgvuldig geselecteerd en uit hetzelfde ‘Can Do Community’ hout gesneden. Die je snel begrijpen en je organisatie en mensen ondersteunen en verder helpen.

Jouw eigen flexpool

Wij begrijpen dat ondernemers niet meteen een heel team op de payroll willen hebben. Maar wel vooruit willen. Ook als ze zelf niet alle expertise in huis hebben.

Hoe prettig is het als je dan wel bijvoorbeeld een dag in de week ondersteuning hebt? Of een paar maanden achter elkaar?

Onze flexibele experts zijn gewend in te vliegen bij verschillende organisaties en nemen altijd een dosis ervaring en vakkennis mee.

Een greep uit onze specialisten

  • Projectmanager
  • Organisatie specialist (advies, coaching-on-the-job, workshops)
  • Marketingcommunicatie specialist
  • Content Marketeer en Copywriter
  • HR Manager
  • Changemanager
  • Coach/leiderschapsontwikkeling

Hier kom je verder mee

De ene keer ondersteuning op strategie, de andere keer op communicatie of HR?
Dat is de kracht van OHM Can Do Community, die bestaat uit samenwerking met creatieve en inspirerende partners en een flexibele pool van zelfstandige professionals. Wat heb je nodig? Daag ons uit, we zijn er voor je.

Marketingcommunicatie | Klantgericht

Waar liggen je kansen en bedreigingen? Onze strategen (die voor en met OHM werken) laten je direct het perspectief zien met hun praktische aanpak en scherpe blik. Met korte, impactvolle visuele sessies waardoor je direct de juiste richting te pakken hebt en de te nemen stappen direct voor je ziet. Wil je hulp bij de uitvoering van die stappen? Geen probleem: Can Do!

Proces | Goed georganiseerd

Procesverbetering levert tijd en geld op. Wij doorzien de samenhang van verschillende onderdelen binnen je bedrijf. Zorgen voor beter resultaat door slimmer samen te werken. Brengen quick wins direct aan het licht en zorgen voor lange termijn verbetering.

Project | Sturen op succes

Een project overzichtelijk houden. Sturen op vooruitgang en succes. Dat is waar onze projectmanagers en -ondersteuners ijzersterk in zijn. Ze geven structuur, houden de voortgang en knelpunten inzichtelijk en dragen bij aan tijdige afronding.

Strategisch | Visueel sterk

Bij een sterk merk hoort een visuele identiteit inclusief tone-of-voice. Die zet je door naar je online en offline middelen. Online vindbaar, online advertising, SEO en SEA, een sterke website en effectieve inzet van social media en e-mail. En een continue stroom aan gerichte content die inspirerend en relevant is voor je klant.

Hr | Aantrekkelijke werkgever

Ben je toe aan een volgende stap in Human Resources? Onze HR specialisten hebben oog voor talentontwikkeling, de HR cyclus, recruitment. Maken van jou een aantrekkelijke werkgever en beschikken over een sterk netwerk. Kies zelf waar je ondersteuning bij nodig hebt.

Meters maken

Zonder je payroll te vergroten?

Meer weten?
Contact ons voor flexibele expertise, niet in vaste dienst!

Contact

Doordachte pakketten.Altijd maatwerk.

We hebben verschillende opties voor ondernemers, in een handige pakketvorm. Wil je net iets anders? Dat kan, we denken graag met je mee.

Dat is de kracht van OHM Can Do Community, die bestaat uit samenwerking met creatieve en inspirerende partners en een flexibele pool van zelfstandige professionals. Wat heb je nodig? Daag ons uit, we zijn er voor je.

Can Do Abonnement

Voor langere tijd expertise nodig die een vast dagdeel of meer per maand tot je beschikking is? Met het Can Do Abonnement ben je voor langere tijd verzekerd van een door jou gewenst expert. Regelmatig face to face. En altijd bereikbaar om even telefonisch te overleggen. Hoort er gewoon bij!

Project Power

OHM projectkracht. Wij stellen een team met jouw mensen samen, aangevuld met de expertise uit de Can Do Community. Of leveren alleen de regisseur: een projectleider die je helpt veranderingen door te voeren en doet wat nodig is om jouw doelen te realiseren. We zijn langere tijd en regelmatig in je organisatie aanwezig.

Can Do Tijdelijk

Je hebt een concrete vraag of uitdaging en daar tijdelijk een of meerdere specialisten bij nodig die dit voor je oplossen. De OHM Can Do vakspecialisten helpen je uit de brand. Zo hoef je zelf niet iemand aan te nemen, als de oplossing ligt in een tijdelijke aanpak.

Dit zeggen bedrijven over OHM

In vier stappen verzekerdvan flexibiliteit

Wat wil je bereiken? Vertel het ons, wij denken met je mee. Samen kijken we naar wat je nodig hebt, maak je kennis met onze professional en formuleren we de opdracht. En dan: aan de slag!

Dat is de kracht van OHM Can Do Community, die bestaat uit samenwerking met creatieve en inspirerende partners en een flexibele pool van zelfstandige professionals. Wat heb je nodig? Daag ons uit, we zijn er voor je.

Waar loop je tegenaan?

Voor welke uitdaging sta je? Leg het ons voor. Al in het eerste contact denken wij direct met je mee. Stellen vragen die direct inzicht geven: in welke hoek ligt de oplossing en hoe kom je daar?

Expertise kiezen

Welke expertise zoek je? Voor hoeveel uur per week en voor hoe lang heb je die nodig? En welke vakspecialist kan je daarbij het beste helpen en wie past bij jou? Samen formuleren we de oplossingen voor de doelen die je wilt bereiken.

Gesprek en opdracht

We voeren een gesprek met de kandidaat. Samen formuleren we de opdracht, inclusief de tijd die je nodig hebt. Offerte en opdracht akkoord? Dan gaat de expert voor je aan de slag.

De expert helpt je verder

De expert start met de opdracht. Houdt samen met jou je doelen in de gaten. Je werkt samen en regelmatig evalueren we. Tegelijkertijd kun je rekenen op begeleiding en denkkracht vanuit OHM. Vanzelfsprekend!

Jouw expertise bij OHM?

Ben jij een ervaren vakspecialist? En werk je graag voor meerdere klanten, in flexibele tijdsblokken? Kun je makkelijk schakelen en doorzie jij snel een situatie? Hou je van uitdagingen en dynamiek.

Binnen onze basis van professionals is er regelmatig plek voor slimme vakspecialisten die de OHM Can Do Community versterken. Neem contact op en we vertellen je graag meer.

OHM houdt wel van eenbeetje weerstand

Sandra Ohm is de drijvende kracht achter OHM advies. Ze doorziet snel waarom een bedrijf niet loopt zoals gewenst. Heeft ruim 25 jaar ervaring als ondernemer en was bij MKB en Corporate bedrijven verantwoordelijk voor o.a. change, strategie, implementatie en commercie.

Met haar oplossingsgerichte en aanstekelijk enthousiaste werkwijze weet ze keer op keer mensen mee te nemen in verandering. En weerstand te overwinnen.

Van nature verbindt ze alle soorten mensen en afdelingen. Zij maakt het verschil door haar resultaatgerichte en pragmatische aanpak. Kansen zien en waarmaken.

‘Bij OHM zijn we niet bang voor weerstand, maar weten dat er juist veel goeds uit voortkomt als je de stroom goed geleidt.’

Contact opnemen?

Wil jij stappen maken met je bedrijf? Welke grote of kleine ambities je als ondernemer hebt, wij denken graag met je mee en helpen je verder.

Bedrijfsgegevens

Petronella Moenslaan 21
3818 WM Amersfoort
BTW: NL001603260B65
KvK 73097616

Neem contact op