Accountancy met het oog op de toekomst

Vanuit je strandstoel bekeken lijkt het eind van 2023 nog een eeuwigheid weg. Je kunt dus relaxed achterover leunen, met het vooruitzicht om straks na je vakantie rustig de draad weer op te pakken. Je drukmaken over het jaarplan voor 2024? Dat komt in december wel! Of toch beter niet?

Read More

Verbetermanagement met OHM Advies

Als verbetermanager pak ik graag een mooie uitdaging aan. Zo mocht ik met Van Herpt en Partners administratie en advies ons traject voor verbetermanagement doorlopen. Hoe zo’n proces eruitziet?

Read More

Boeien, binden en aan boord houden

‘Tekort aan accountants loopt op door vergrijzing en afhakende studenten.’ Zo, de voorpagina van het Financieel Dagblad komt binnen! Snel lees ik verder en scan ik de samenvatting, met zinnen als Het aantal accountants in Nederland neemt sinds twee jaar af en Dit terwijl het werk juist toeneemt, en er een tekort ontstaat.

Read More

‘Opportunity calling’

Afgelopen week was ik te gast als spreker op een event voor accountants. Of ik de bezoekers wilde trakteren op een portie inspiratie en tips en trics om de transitie naar hét accountantskantoor van de toekomst te vergemakkelijken. Naast alle software aanbieders bleken mijn sessies als verfrissend en inspirerend te worden beoordeeld. Een ander geluid. Praktisch en to the point.

Read More

Nieuw: workshops Groeikansen in aanbod NBA Opleidingen

Ook dit jaar biedt NBA Opleidingen workshops van ons aan. Je kunt maar liefst kiezen uit 5 verschillende. Van minder uren afboeken tot je adviesomzet verhogen.

Read More

“Wat motiveert accountants om efficiënter te werken?”

Wil je efficiënter werken? In mijn blog deel ik tips voor accountskantoren. Misschien ook wel handig in jouw business.

Read More

Ontwikkeling van medewerkers: van samenstellers naar coaches

Wat zijn de trends voor accountantskantoren? Lees in dit blog meer over de transformatie en wat dat betekent voor de ontwikkeling van medewerkers.

Read More

Adviserend verkopen? Haal meer uit je klantgesprek!

Valt er meer te halen uit een klantgesprek? Zoals meer klantwaarde? Bekijk hoe klanten denken en krijg tips voor adviserend verkopen.

Read More

De jaarrekening als startpunt voor meer klantwaarde

Wil je meer diensten aanbieden. Zie je geen kans om dat te doen?

Read More

Workshops

voor accountantskantoren

Klik hier en schrijf je in voor een van de workshops!