5 jaar OHM Advies: het verschil maken

Sandra Ohm blikt terug. Vele workshops, strategiesessies en events leidden tot proces- en rendementsverbetering voor accountantskantoren en administratiekantoren.

Lees verder

Verdien je investering dubbel terug 

Het afgelopen jaar heb ik mij weer vol enthousiasme gestort op de wereld van de accountants- en administratiekantoren. Een waar avontuur, want het is geen sinecure om een plekje te veroveren in de drukke agenda van een accountant. Waarom dat een uitdaging kan zijn? Vaak ontbreekt het de kantoren aan tijd om in te zetten op verandering.

Lees verder

Accountancy met het oog op de toekomst

Vanuit je strandstoel bekeken lijkt het eind van 2023 nog een eeuwigheid weg. Je kunt dus relaxed achterover leunen, met het vooruitzicht om straks na je vakantie rustig de draad weer op te pakken. Je drukmaken over het jaarplan voor 2024? Dat komt in december wel! Of toch beter niet?

Lees verder

Verbetermanagement met OHM Advies

Als verbetermanager pak ik graag een mooie uitdaging aan. Zo mocht ik met Van Herpt en Partners administratie en advies ons traject voor verbetermanagement doorlopen. Hoe zo’n proces eruitziet?

Lees verder

Boeien, binden en aan boord houden

‘Tekort aan accountants loopt op door vergrijzing en afhakende studenten.’ Zo, de voorpagina van het Financieel Dagblad komt binnen! Snel lees ik verder en scan ik de samenvatting, met zinnen als Het aantal accountants in Nederland neemt sinds twee jaar af en Dit terwijl het werk juist toeneemt, en er een tekort ontstaat.

Lees verder

‘Opportunity calling’

Afgelopen week was ik te gast als spreker op een event voor accountants. Of ik de bezoekers wilde trakteren op een portie inspiratie en tips en trics om de transitie naar hét accountantskantoor van de toekomst te vergemakkelijken. Naast alle software aanbieders bleken mijn sessies als verfrissend en inspirerend te worden beoordeeld. Een ander geluid. Praktisch en to the point.

Lees verder

Nieuw: workshops Groeikansen in aanbod NBA Opleidingen

Ook dit jaar biedt NBA Opleidingen workshops van ons aan. Je kunt maar liefst kiezen uit 5 verschillende. Van minder uren afboeken tot je adviesomzet verhogen.

Lees verder

“Wat motiveert accountants om efficiënter te werken?”

Wil je efficiënter werken? In mijn blog deel ik tips voor accountskantoren. Misschien ook wel handig in jouw business.

Lees verder

Ontwikkeling van medewerkers: van samenstellers naar coaches

Wat zijn de trends voor accountantskantoren? Lees in dit blog meer over de transformatie en wat dat betekent voor de ontwikkeling van medewerkers.

Lees verder

Adviserend verkopen? Haal meer uit je klantgesprek!

Valt er meer te halen uit een klantgesprek? Zoals meer klantwaarde? Bekijk hoe klanten denken en krijg tips voor adviserend verkopen.

Lees verder

Workshops

voor accountantskantoren

Klik hier en schrijf je in voor een van de workshops!